Makrela z Irska Nowaco 900 g

Kód: 114125
Neohodnoceno
128 Kč
Nelze odeslat pouze Opava

Cena za kilogram 143 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nowaco makrela = vyšší kvalita. Nabízíme makrelu v té nejlepší kvalitě. Makrela Nowaco je čerstvě lovena za použití nejmodernější technologie. Ihned po výlovu je ryba tříděna, čistě vykuchána, zabalena a škově zmrazena při teplotě -42 °C.
Tato technologie přináší na stůl makrelu pouze jednou zmrazenou, nikoliv z bloku rozmraženou, následně vykuchanou a opět zamraženou.
Makrela z Irska je tučná, protože je připravená na migraci do Jižní Evropy, kam pluje za rozmnožováním. Makrela NOWACO je tak velice oblíbenou rybou na grilování.

Legislativní popis

Makrela obecná kuchaná s hlavou. Hluboce zmrazené.
Vykucháno a zmrazeno ihned po vylovení.
Irská makrela s vysokou tučností - 21,5 % - výborná na grilu.

Návod na přípravu:
Před přípravou nechte mírně rozmrazit a opláchněte pod tekoucí studenou vodou.
Makrelu konzumujte po důkladné tepelné úpravě vařením, dušením, pečením, smažením nebo grilováním.

Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší.
Uchování u spotřebitele: při -18°C viz minimální trvanlivost do.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Tepelně upravený výrobek opakovaně neohřívejte.

Země původu: Irsko.

Složení

Makrela obecná (Scomber scombrus).
Odloveno v moři. Oblast odlovu: severovýchodní Atlantik (FAO 27), podoblast odlovu VII, divize VIIj - jihozápadní Irsko - východ.
Kategorie lovného zařízení použitého při rybolovu: vlečné sítě.
Země původu: Irsko.

Alergeny

4 Ryby a výrobky z nich

Může obsahovat stopy

Neobsahuje
 

Výživové údaje na 100 g/ml* výrobku

Využitelná energie 1103,2 kJ
  262,7 kcal
Tuky 21,5 g
- nasycené mastné kyseliny 5,7 g
- mononenasycené mastné kyseliny 10,8 g
- polynenasycené mastné kyseliny 5,1 g
Sacharidy 0 g
- cukry 0 g
- polyalkoholy 0 g
- škroby 0 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 18,1 g
Sůl 0,4 g
Sodík 0 g
Vápník 0 g
*jednotka záleží na hlavní jednotce uvedené na obalu výrobku

Doplňkové parametry

Kategorie: Ryby na gril
Hmotnost: 0.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: