Vepřové koleno sous-vide Banquet 750 g

Kód: 8595692201955
Neohodnoceno
99 Kč
Nelze odeslat pouze Opava

Detailní informace

Detailní popis produktu

Popis

Vepřové zadní koleno s kostí a částečně seříznutou kůží, tepelně upravené metodou sous-vide.

Baleno v sáčku à 750 g včetně výpeku (cca 15 %). 

Výpek a šťáva jsou žádoucí součástí každého balení a můžete je využít na přípravu omáček, marinád, či na podlévání při pečení.

Vyrobeno v České republice.

Bez lepku

Návod na přípravu:
Pro usnadnění manipulace doporučujeme nevybalené koleno ponořit na cca 5 minut do horké vody, dojde k povolení výpeku. Následně koleno vyjměte ze všech obalů a dejte ve vhodné nádobě dopéct do trouby předehřáté na 220 °C po dobu cca 20 minut do zlatavé barvy. K úpravě masa lze použít i gril.

Tipy na marinádu:
Do výpeku z balení přimíchejte 1 lžíci kečupu, 1 lžíci medu, pivo, dále koření podle chuti, např. uzenou papriku, česnek, tymián. Takto připravenou marinádou potírejte koleno při pečení.

Tipy na přílohu:
Čerstvý chléb, vařené nebo pečené brambory, kysané zelí, okurka, křen.

Náš TIP:
Do malé sklenky piva si dáme lžičku sladké papriky, lžičku medu, sůl, sušený česnek, mletý černý pepř a drcený jalovec. Koleno při dopékání potíráme po obou stranách a pečeme do zlatavé barvy. Namísto piva lze použít jako základ výpek z kolena, který je součástí balení.

Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření.

Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: